Stomerij EER is gevestigd in Emmen en we zijn actief in een deel van Drenthe. Er zijn meerdere afgiftepunten waar u uw kleding kunt afgeven om te laten stomen. Deze zijn:

1) Hoofdvestiging: Stomerij EER

Noorderstraat 9
Emmen
0591 - 612 298

2) Dio Drogisterij

Valtherweg 5
Odoorn
0591 - 512 215

3) Vakdrogist Heidi

Tramstraat 10
Schoonoord
06 - 47 62 08 46Onze snelservice en haal- en brengservice


Een normale reiniging verzorgen wij binnen 2 werkdagen. U kunt ook gebruik maken van onze snelservice en haal- en brengservice.

Snelservice
Op verzoek leveren wij dinsdag tot en met vrijdag snelservice. Kleding die u voor 11:00 uur brengt kunt u nog dezelfde dag vanaf 16.00 uur afhalen. Deze service geldt niet voor bruidsjurken en leer of suède.

Haal- en brengservice
Onze haal- en brengservice is tegen meerprijs beschikbaar.

Voor bestellingen binnen Emmen rekenen we € 7,50 / rit. Voor bestellingen buiten Emmen rekenen we € 7,50 plus € 0,25 / kilometer per rit. 

Bestellingen rondom Emmen boven €100 is gratis.


Wat onze klanten vinden van onze service


"Al ruim 27 jaar brengen wij, als tevreden klant, onze kleding naar Stomerij E.E.R. in Emmen. Je kunt er gemakkelijk achter parkeren, je wordt snel geholpen en de kwaliteit is uitstekend. Het personeel is professioneel en meer dan klantvriendelijk. Een adres om aan te bevelen!"

Fam. Wigchers, Schoonoord

"Wij zijn al 15 jaar trouwe klant van Stomerij E.E.R. Dit komt mede doordat wij zeer tevreden zijn over de kwaliteit en service."

Zita en Dorine Abcouwer, Abcouwer Bruids- en Galakleding

"Wij zijn al 20 jaar trouwe klant van stomerij E.E.R. en dat is niet zonder reden. Paul en zijn collega's zorgen voor een goede service. Ook in hun vrije tijd zijn ze bereid om nog stoomgoed te halen of te brengen. Super!"

Wapen van Emmen, Fam. de Jonge